Hellende daken in Gavere, Gent en omstreken

Het meest gekende type dak in Vlaanderen is een hellend dak. Een hellend dak met het juiste soort dakpan vraagt geen onderhoud. Dakpannen hebben een zeer lange levensduur. Nieuwbouw of renovatie? Onze klantenservice kent geen grenzen. Wij houden op elk vlak rekening met uw wensen. Daarom kan u steeds rekenen op een vakkundige dakinspectie! Wij staan garant voor eerlijk en professioneel advies, en een vrijblijvende offerte.

Koramic Tradiva

Tradiva kleidakpannen zijn klassiekers onder de dakpannen, maar met een technisch vernuft dat meer dan hedendaags is.

Elegant als altijd, is deze zacht gegolfde dakpan beschikbaar in 5 verschillende tinten. Bovendien kunt u de dakpan zowel in de lengte als in de breedte aanpassen. Daardoor moet u geen dakpannen meer verzagen om alles te doen passen. Zo werkt u vlotter en bespaart u tijd en geld.

Tijdloze uitstraling

Tradiva keramische dakpannen vertonen een elegante golflijn. Tussen de 5 kleurvarianten zitten er 2 types terracotta en 3 donkere tinten, variërend van grijs tot zwart en van heel mat tot satijn glanzend.

Tradiva keramische dakpannen vertonen een elegante golflijn. Tussen de 5 kleurvarianten zitten er 2 types terracotta en 3 donkere tinten, variërend van grijs tot zwart en van heel mat tot satijn glanzend.

Oude Pottelbergse Pan 451 –


Voor een rustieke architectuur of de kenmerkende cottagestijl was u vaak aangewezen op recuperatiedakpannen. Maar recuperatiedakpannen zijn niet zo eenvoudig te vinden, en ze zijn doorgaans een stukje duurder. Net omdat ze zo schaars zijn.

Daarnaast bent u bij gebruikte dakpannen niet zeker van de kwaliteit terwijl u bij de gloednieuwe Oude Pottelbergse 451 kleidakpannen de kwaliteit én de 30-jarige garantie op vorstbestendigheid van nieuwe Koramic kleidakpannen krijgt. Ten slotte is de plaatsing van recuperatiedakpannen doorgaans ook duurder en het gaat trager doordat er minder hulpstukken voorzien zijn, en er minder technische afwerking is dan bij nieuwe keramische dakpannen.

Wilt u een historisch ogend dakvlak? Dan is voor u de Oude Pottelbergse Pan 451 de ideale keuze omwille van de garantie op kwaliteit, maat- en vormvastheid en het financiële voordeel.

De vorm van de Oude Pottelbergse Pan is geïnspireerd op de Oude Boomse Pan. Deze typische S-vormige kleidakpannen die door hun golvend profiel reeds decennialang populair zijn in Vlaanderen. U ziet ze dan ook nu nog vaak liggen op daken van oude hoeves, landhuizen en begijnhoven.

Nelskamp

Nelskamp dakpannen gaan een leven lang mee en kennen een stevigheid als geen ander! De voordelen van Nelskamp dakpannen zijn de jarenlange bescherming tegen de meest extreme weersomstandigheden en de 30 jaar garantie op breuksterkte, waterdichtheid en vorstbestendigheid. Nelskamp F12 Is onze 1ste keus van dakpan. Dit door zijn stevigheid en tijdloze uitstraling. Nelskamp F12 is beschikbaar in verschillende kleuren. Hieronder vindt u de 2 meest gekozen, namelijk; Rood en Zwart.

Nelskamp Betondakpan

Nelskamp Betonnen dakpannen hebben een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en passen zowel bij een traditionele als moderne daken. Betonnen dakpannen worden in de fabriek voorzien van een dubbele beschermlaag die de dakpan beschermt tegen UV-straling, vocht, koude en atmosferische vervuiling. Deze beschermlaag bestaat meestal uit transparant synthetisch acrylaat, maar ook andere beschermlagen zijn mogelijk. De beschermlaag dient niet alleen ter bescherming van de dakpan, maar verandert ook het uitzicht van de pan (glanzende of matte uitstraling). Ze hebben een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding (ze zijn een pak goedkoper dan klei dakpannen. Ze zijn snel te plaatsen. Ook perfect maatvast en vormvast en er is ook een grote keuze aan kleuren. Ze hebben ook een zeer kleine ecologische voetafdruk (grondstoffen zijn volop voorhanden en voor de productie is slechts weinig energie nodig).

Geen fotobeschrijving beschikbaar.
Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Koramic Stormpan

Koramic dakpannen zijn heel populair. De stormpan die ook wel de pottelbergse dakpan genoemd wordt, siert al duizenden daken in Vlaanderen. Deze kleidakpannen zijn beschikbaar in vele kleuren. De keramische stormpan met zachte golving, enkele sluiting en dubbele kopsluiting heeft een zeer goede reputatie. Het type ‘Oud Latem’ is een echte eye catcher!

Koramic Actua

Koramic Actua. Voor een moderne uitstraling opteren wij voor de Koramic Actua dakpan. De Actua is een grote, vlakke keramische pan. Dit tegelvormige model past perfect in de architectonische trend van werken met grote dakpannen. Ook dit model is beschikbaar in meerdere kleuren!

Recup oude boomse pan

Onderdak fleece

Voor het plaatsen van het onderdak, werken wij met de Korafleece van Koramic! Het onderdak kun je zien als een beschermingslaag. Het wordt achter de dakbedekking aangebracht en het beschermt de constructie en het isolatiemateriaal tegen indringing van vocht en wind. Tevens zorgt het voor de luchtdichtheid van het dak wat ten goede komt aan de thermische isolatie. Tegenwoordig worden alle woningen standaard van een onderdak voorzien. Veel oude woningen, waarvan het dak nog niet is gerenoveerd, beschikken meestal niet over een onderdak.

Schuiven naar boven